Faqs

Noen spørsmål fra våre kunder:

Hvor mye koster krympeplast?

Prisen på krympeplast varierer ut ifra type plastfilm, spesifikasjonene for jobben og hvilke tjeneseter du har behov for. Se vår produktside for mer informasjon eller send en prisforespøresl gjennom vårt kontaktskjema.

Bruker dere et flammedrevet verktøy?

For mest effektiv installasjon bruker for det meste gassdrevne flammepistoler. Der hvor man ikke kan jobbe med åpen flamme, kan vi tilby en elektrisk varmepistol. For mer informasjon se vår produktside.

Hvor holder dere til og hvilke områder dekker dere?

Vi har utsalgsted i Oslo og Råde. Vi dekker hele Norge både på salg og montasje. Send en forspørsel gjennom vårt kontaktskjema så kontakter vi deg.

Kan jeg installere krympeplasten selv eller har dere denne tjenesten?

Hvis du skal implementere krympeplast i en del av produksjonskjeden i en eksisterende bedrift kan Krympeplast AS tilby kurs og opplæring ved vår kursavdeling i Råde, eller lokalt i deres bedrift.

Alternativt kan Krympeplast AS sine installasjonslag utføre jobben. Send en forspørsel gjennom vårt kontaktskjema så kontakter vi deg.

Hvor lang tid går med til å installere?

Tiden det tar å installere avhenger av størrelse og form på objektet som skal pakkes inn. I tillegg spiller faktorer som vær og vind en vesentlig rolle, så tidsaspektet vil variere fra prosjekt til prosjekt.

Hva annet selger dere?

Ved siden av å selge krympeplastfilm, selger vi glidelåsdører, ventilasjonsluker, inspeksjonsvinduer, tape, varmepistoler og andre nødvendigheter. Sjekk ut vår produktside og send oss gjerne en forspørsel gjennom vårt kontaktskjema så kontakter vi deg.