Olje og Gass preservering

Tufcoat krympeplast har stor anvendelighet i olje og gass prosjekter. Alt fra innpakking og beskyttelse av moduler til inndeling av rom/avgrensing av område. Vår krympeplast har en rekke egenskaper som gjør den optimal for lagring av offshore og sub-sea utstyr.

For subseakomponenter og utstyr som skal brukes senere i prosjektet, og hvor det er lang lagringstid frem til commissioning, er krympeplast det perfekte valg for beskyttelse til lagring av komponenter og utstyr. Krympeplast egner seg for lagring av objekter både på land og offshore.

Tufcoat krympeplast kan benyttes til å innkapsle sub-sea komponenter til lagring og utgjør den idelle løsningen når det kommer til å beskytte mot faktorer som UV-strålig og eksponering mot støv.

TufcoatKrympeplast har også flere bruksområder for beskyttelse og tildekking for vedlikehold på on/offshore installasjoner. Krympeplast kan brukes til å innkapsle et arbeidsmiljø og verne om ytre miljø.

Ved å kjøpe krympeplast direkte fra oss eller la et av våre erfarne arbeidslag ta seg av installasjonsjobben, kan man forsikre seg om at stillas, reisverk eller andre objekter blir kvalitetsmessig innkapslet. Man slipper å bekymre seg for forurensning til luft/vann/grunn ved bruk av krympelast som tildekkingsmateriale.

Fordeler med krympeplast til lagring for Olje og gass sektor:

  • Tufcoatkrympeplast er perfekt for langtidslagring av utstyr og komponenter og sikrer at objektet har samme tilstand som når den ble pakket.
  • Krympeplastens fleksible natur gjør at enhver form og konstruksjon kan innpakkes og beskyttes.
  • Krympeplast er velegnet for lagring og beskyttelse av caisson
  • Krympelast er velegnet for innpakking og beskyttelse av hele offshoremoduler

RELATED CONTENT