Vær Beskyttelse

KR-9Etthvert prosjekt kan planlegges og kontrolleres fra start til sluttfase. Full kontroll sikrer gjennomføring i henhold til fremdriftsplan.  Alt kan planlegges og prosjekteres bortsett fra været. Værforhold er en faktor man ikke har kontroll over, men noe en kan sikre seg mot.

Konsekvensene ved manglende værbeskyttelse kan være omfattende, alt fra forhindret fremdrift til vannskader og fukt. Dette kan ha bivirkninger på del-prosjekter  og andre arbeidsoppgaver.

Forhindret fremdrift og nede-perioder for et prosjekt får fort uønskede konsekvenser. Alt fra økonomiske tap i form av dagbøter til dø-tid og logistikk problemer.

KR-10Ved å kjøpe krympeplast direkte fra oss eller la et av våre erfarne arbeidslag ta seg av installasjonsjobben, kan man forsikre seg om at stillas, reisverk eller andre objekter blir kvalitetsmessig innkapslet. Man slipper å bekymre seg for forurensing til luft/vann/grunn ved bruk av krympelast som tildekkingsmateriale.

Vår krympeplast kommer i forskjellige tykkelser, og de tykkeste variantene er designet med tanke på anleggsbransjens utfordringer. 320µm tykkelse gjør krympeplasten mer slitesterk og egnet for langvarige prosjekter hvor værforhold er en avgjørende faktor. For anleggsbransjen har man krympeplast med flammehemmende egenskaper i henhold til BS:EN 13501.

Krympeplast fra Krympeplast AS inneholder UV hemmer og Ethylen-Vinyl Acetat (EVA) for å hindre at plasten blir skjør og sprø over tid. Dette gjør at krymplasten egner seg godt som tildekkingsmiddel både i ekstremt varme og kalde klimaer.